Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς με ένα μοσχάρι 300 κιλών, είναι έτοιμη στις Φέρες και ήδη ξεκίνησε να ψήνεται πριν από λίγη ώρα, σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου και θα ψήνεται για 24 ολόκληρες ώρες.
Αύριο το απόγευμα της Κυριακής η σούβλα θα είναι έτοιμη και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τη νοστιμιά του περίφημου μοσχαρίσιου κρέατος του Δέλτα του Έβρου από βοοειδή που εκτρέφονται οικολογικά στις εύφορες κοιλάδες της περιοχής.
Ο Κτηνοτροφικός και Αγροτικός Σύλλογος, οι κρεοπώλες, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι των Φερών σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Αντιδημαρχία Φερών θα προσφέρουν σε όλους, ένα χαρούμενο εορταστικό γλέντι με πεντανόστιμες γεύσεις από τοπικά προϊόντα αρίστης ποιότητας .