Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την έναρξη της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία σε νομούς της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με στόχο την συνέχιση του διαλόγου που ξεκίνησε πριν το 14ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος και την ανάδειξη του έργου της Κυβέρνησης σε κάθε τομέα.
Η Νέα Δημοκρατία, όπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση βρίσκεται με συνέπεια δίπλα σε κάθε πολίτη, και στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησης για την πρόοδο της χώρας.
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, 19:00 – Αλεξανδρούπολη, Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia
Θέμα: «Ισχυρή Ελλάδα στο νέο διεθνές περιβάλλον»
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο τ. Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Ανδρέας Κατσανιώτης.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς ΝΔ.
Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα έχει ως εξής:
