Τα Μητσομαγειρέματα προτείνουν
Τρίβουμε σε ένα μπλέντερ το μπαγιάτικο ψωμί. Χρησιμοποιούμαι μόνο την ψίχα.
Θα πρέπει να διαλέξουμε κάποιο, που θα έχει αρκετή ψίχα (πχ φόρμα).
Τρίβουμε το κρεμμύδι στο ψιλό τρίφτη του ρεντέ.
Δεν το βάζουμε στο μπλέντερ, γιατί κολλάει στα τοιχώματα και ίσως αφήσει κομματάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ – ταψάκι βάζουμε τον κιμά, το τριμμένο κρεμμύδι, 2 με 3 αυγά και μετά τα μπαχαρικά (αλάτι – πιπέρι – ρίγανη – κύμινο).
Βάζουμε αρκετό κύμινο.
Δοκιμάστε το μείγμα και προσθέστε, αν χρειαστεί.
Καλή επιτυχία!!!
Υλικά Συνταγής
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 2 φορές περασμένο στη μηχανή.
1 ψωμί του κιλού, 3-4 ημερών, κατά προτίμηση μια φόρμα (να έχει αρκετή ψίχα). ΟΧΙ ΦΡΕΣΚΟ. ΟΧΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
2 με 3 αυγά.
1 μεγάλο κρεμμύδι.
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και πολύ κύμινο!!!