Κρύο κρύο καιρός για δύο… αλλά και για καλό κόκκινο κρασί με το κατάλληλο φαγητό!!! Ο χειμώνας μας χτύπησε την πόρτα λοιπόν, και ήρθε η ώρα για το καλύτερο χειμωνιάτικο φαγάκι!
Ένα φαγάκι ελληνικό, παραδοσιακό, λευκαδίτικο. Το σοφιγάδο!
Ένα φαγάκι που φτιάχνω κάθε φορά που αρχίζει να χειμωνιάζει, τότε που τα κυδώνια είναι τέλεια και το πετιμέζι έχει την τιμητική του!
Εξαιρετικά σπάνια θα βρει κανείς γλυκόξινες γεύσεις σε ένα ελληνικό παραδοσιακό φαγητό.Δεν νομίζετε?
Κι όμως, αυτό το πλούσιο, λευκαδίτικο σοφιγάδο με μοσχάρι, πετιμέζι, ξύδι, και φυσικά κυδώνια, είναι το καλύτερο γλυκόξινο φαγητό που φάγατε ποτέ.
Ένα φαγητό που όταν το γευτείτε, θα μείνει για πάντα στην μνήμη σας!
Φτιάξτε το και περιμένω τις εντυπώσεις σας. Είμαι η Ευτυχία από το loveandspices.gr !
Βρείτε τη συνταγή εδώ:http://bit.ly/2qHF7xk