Ο Σύλλογος Ελληνική Πολεμική Αγωγή, διοργανώνει για τρίτη φορά το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 21:00 σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας, με θεματολογία θεωρητικής, πρακτικής και ψυχολογικής προσέγγισης γύρω από την ασφάλεια και αυτοπροστασία των γυναικών.
-Εκπαίδευση Γυναικείας Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας, από τον Σύλλογο Ελληνική Πολεμική Αγωγή, Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται από πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Ενηλίκων και θα περιλαμβάνει Θεωρητικό και Πρακτικό μέρος.
-Ειδικά στο θεωρητικό μέρος θα υπάρχει προβολή από πληθώρα περιστατικών επιθέσεων, σε ανυπεράσπιστες γυναίκες και θα υπάρξει στο πρακτικό μέρος εκπαίδευση αντιμετώπισης όλων αυτών.
-Στο τέλος της Εκπαίδευσης θα δοθούν
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιογραφικό Σημείωμα ή σε Ατομικό Φάκελο Εγγράφων.