Οι εκπαιδευτικοί του Κέντρου Κοινότητας, Βούζη Δήμητρα και Ταρτανής Παναγιώτης, επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σαμοθράκης, πραγματοποιώντας μία δράση με τίτλο «Ταξιδεύοντας στο Διάστημα».
Αρχικά, οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν μία ηχοϊστορία, μέσα από την οποία γνώρισαν το ηλιακό σύστημα και ευαισθητοποιήθηκαν σε θέματα που αφορούν την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ταυτόχρονα, ακούσαμε διασκεδαστικά τραγούδια για τους πλανήτες.
Στο δεύτερο μέρος της δράσης, τα παιδιά ανέλαβαν τον ρόλο του καλλιτέχνη, ζωγραφίζοντας το καθένα έναν πλανήτη από το ηλιακό μας σύστημα. Στο τέλος, τοποθετήσαμε τους πλανήτες σε ένα ενιαίο σύστημα.
Ευχαριστούμε πολύ τις εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού για την άριστη συνεργασία και επικοινωνία.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων
Τόλιου Βασιλική