O Παύλος Λουτσίδης φιλοξενήθηκε στο You Radio 98,7, από τον Χάρη Ντόμπρα με αφορμή την θεατρική παράταση «Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι», που θα παρουσιάσει σήμερα το βράδυ στο θέατρο Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Παύλος Λουτσίδης κατάγεται από τη Σαμοθράκη και ζούσε την Αλεξανδρούπολη μέχρι την ηλικία των 24 ετών.. Είχε ξαναέλθει στην Αλεξανδρούπολη με θεατρική παράσταση, την άνοιξη στο δημοτικό θέατρο και τώρα το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη τη χώρα.
«Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι», είναι μια κωμική διασκευή της Δήμητρας Παπαδοπούλου, από το «Όνειρο ενός γελοίου» σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη.


Ο Παύλος Λουτσίδης αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος από τη συνεργασία του μαζί τους και λατρεύει το αποτέλεσμα της παράστασης που θα έχουν την τύχη να απολαύσουν σήμερα οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης.
Δείτε όλα όσα είπαν ο Παύλος Λουτσίδης με τον Χάρη Ντόμπρα: