Ιστορικός περίπατος στο Διδυμότειχο με τους Καστροπολίτες

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΙΟΥ 2021 - Ώρα έναρξης 17:30 – Αφετηρία στην παλαιά γέφυρα του Ερυθροποτάμου - Συμμετοχή ελεύθερη για όλους.

- Χορηγούμενη-

Με αφορμή την εβδομάδα επετειακών εκδηλώσεων στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2021», οι δημότες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό περίπατο με συνοδούς τα μέλη του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση».

Μια πεζοπορία πολιτισμού και πατριδογνωσίας συνολικού μήκους 6 χλμ, από την παλιά γέφυρα Διδυμοτείχου με τελικό προορισμό την ιστορική τοποθεσία του Αγίου Βλασίου.

Στην τοποθεσία του Αγίου Βλασίου θα γίνει ολιγόλεπτη στάση όπου θα αναφερθούμε στο ιστορικό της περιοχής και θα σας παραθέσουμε νερό και χυμούς.

Στην πεζοπορία θα μας συνοδεύσουν μέλη του Ερυθρού Σταυρού του τοπικού τμήματος Διδυμοτείχου.

Οι πρώτοι 25 συμμετέχοντες θα λάβουν ως δώρο μία υφασμάτινη μάσκα, προσφορά από την εταιρεία : ΤΖΙΜΗΣ – ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ www.tzimispetridis.gr

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο