Αυτό το καλοκαίρι, για κάθε γαστρονομική σας εξόρμηση ο προορισμός είναι το εστιατόριο «Ελιές και Δάφνες» στο 1ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης-Χηλής.
Ένας χώρος που ικανοποιεί όλες τις γευστικές επιθυμίες σας, με πολλές επιλογές σε ψάρι, θαλασσινά και προσφέροντας πολλές ακόμα επιλογές βίγκαν εδεσμάτων.
Από το μεσημέρι για ούζο και τσίπουρο με όλους τους ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες, μέχρι αργά το βράδυ με πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την επίβλεψη του σεφ Δημήτρη Μασμανίδη.
Η επίσκεψή σας στο Fish and meat tavern – restaurant “Ελιές & Δάφνες” θα είναι ένα ξεχωριστό απολαυστικό γευστικό ταξίδι που θα δώσει μια επιπλέον πολυτέλεια σε όλους εσάς που θα βρεθείτε για διακοπές στην Αλεξανδρούπολη.
Οι “ντόπιοι” επιλέγουν το “Ελιές & Δάφνες” γιατί γνωρίζουν την αξεπέραστη ποιότητα των προσφερομένων εδεσμάτων.
Όσοι δεν δοκιμάσατε τις νοστιμιές του… χάνετε!
1ο χλμ λεωφόρου Μάκρης, Αλεξανδρούπολη
Τηλέφωνο: 2551053132 – Κινητό: 6932487640
Email: [email protected]