1.9 C
Alexandroupoli
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025

Διακομιδή 48χρονης με εγκεφαλικό από τη Σαμοθράκη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

- Χορηγούμενη-

Άλλη μια σωτήρια διακομιδή πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα, το λιμενικό της Σαμοθράκης, στην Αλεξανδρούπολη, μια γυναίκας που υπέστη όπως διαπιστώθηκε στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης, εγκεφαλικό και έχριζε άμεσης μεταφορά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Το περιστατικό περιγράφει ο δήμαρχος του νησιού Νίκος Γαλατούμος στην προσωπική του σελίδα στο fb:

“Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εγκεφαλικού σε γυναίκα 48 ετών, που ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος, αφού αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τούς γιατρούς και το προσωπικό του ΚΥ Σαμοθράκης (τους οποίους συγχαίρω), μεταφέρεται κάτω υπό αντίξοες συνθήκες με το πλωτό σκάφος (ασθενοφόρο ), του ΛΣ.

Συγχαίρω τον καπετάνιο και το πλήρωμα και όλη την διοίκηση του λιμενικού σώματος για ακόμη μια φορά!! Απόλυτος επαγγελματισμός από όλους σας!! Σάς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!!!”

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο