Εκτάκτως λόγω της πρωτοχρονιάς που είναι το Σάββατο, η διεξαγωγή της “Συγκέντρωσης Παραγωγών Πράσινη Λαϊκη του Δήμου Αλεξανδρούπολης” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021, αντί του Σαββάτου 01 Ιανουαρίου 2022.
Η απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια αναφέρει:
- Παραχώρηση της χρήσης χώρου του τμήματος της οδού Εθν. Αντίστασης από την οδό 14ης Μαΐου μέχρι την διασταύρωση της με την οδό Διονυσίου Σολωμού
- Παύση της κυκλοφορίας οχημάτων την Παρασκευή 31-12-2021 κατά τις ώρες 06:00 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στο παραπάνω τμήμα της οδού, λόγω διεξαγωγής της Συγκέντρωσης Παραγωγών στο χώρο αυτό.
- Ελεύθερη διέλευση οχημάτων (θα παραμένουν ανοιχτές) δια των κάθετων οδών Μαζαράκη, Μαυρομιχάλη και Διονυσίου Σολωμού κατά την ανωτέρω ημέρα και τις ώρες λειτουργίας της Συγκέντρωσης Παραγωγών.