Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
27.9 C
Alexandroupoli
ΑρχικήΕιδήσειςΕλλαδαΑποφασισμένοι να χτίσουν εκκλησία απέναντι απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου οι κάτοικοι! -...

Αποφασισμένοι να χτίσουν εκκλησία απέναντι απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου οι κάτοικοι! – Εβρίτης δώρισε το οικόπεδο

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την ανέγερση εκκλησίας απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καταυλισμού αλλοδαπών στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, είναι οι κάτοικοι της περιοχής.

Η εκκλησία θα βρίσκεται και δίπλα από αγροτεμάχια τεσσάρων ιδιοκτητών που δέχτηκαν να νοικιάσουν στο υπουργείο Μετανάστευσης για την επέκταση του καταυλισμού αλλοδαπών που προωθεί η κυβέρνηση και έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων του Έβρου συνολικά.

Την απόφαση πήραν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Πρόεδροι των 29 Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας.

Ο ηλικιωμένος κάτοικος του Φυλακίου Κώστας Σωτηρόπουλος, που είχε συγκινήσει με τις δηλώσεις του και στην συγκέντρωση όταν είχε έρθει στο Φυλάκιο ο Νότης Μηταράκης, δώρισε το χωράφι του 6 στρεμμάτων.

Ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πρότεινε αυτός και οι συνάδερφοι του θα δώσουν από έναν μισθό για να ξεκινήσει το χτίσιμο της εκκλησίας. Επίσης, θα σπείρουν όλοι συμβολικά από ένα δέντρο στο συγκεκριμένο σημείο και θα τοποθετήσουν κάθε χωριό από μια ελληνική σημαία.

Ακολουθήστε το evros24.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τον Έβρο, την Θράκη και την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο evros24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Δημοφιλέστερα

Ξένοι στην πόλη τους νιώθουν κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης

Στριμωγμένοι έως και εκτοπισμένοι δηλώνουν ότι νιώθουν οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της τεράστιας...

Ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για την καταγραφή οχημάτων στα χερσαία συνοριακά τελωνεία από την ΑΑΔΕ

Από τις 28 Ιουλίου 2025 τίθεται σε πλήρη λειτουργία η ενιαία ψηφιακή εφαρμογή για...

Η Ελλάδα θωρακίζεται ξανά με 522 οχυρωματικά έργα σε Έβρο και νησιά

Η χρησιμότητα των αμυντικών οχυρώσεων και των ορυγμάτων, στις συνθήκες του σύγχρονου πολεμικού επιχειρείν,...

Παρόμοια