Άνοιξαν σήμερα το πρωί (14/12) με τη διαδικασία του click away τα καταστήματα του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, και μαζί τους και τα ανθοπωλεία, τα οποία έχουν ήδη «ντυθεί» με γιορτινά χρώματα.

Παρόλο που είναι μικτές οι πρώτες εντυπώσεις από εμπόρους και καταστηματάρχες, η ιδιοκτήτρια του ανθοπωλείου “Niki’s Flower Shop” επί της οδού Λεωφ. Δημοκρατίας 130 στην Αλεξανδρούπολη, Νίκη Αβραμίδου, κρατά μια πιο αισιόδοξη στάση.

«Ελπίζουμε να κινηθούμε, είναι δύσκολο για όλους τους επαγγελματίες, βέβαια τα ανθοπωλεία δίνουν στους καταναλωτές με ελάχιστα χρήματα να πάρουν κάτι για να διακοσμήσουν το χώρο τους και να τους φτιάξει τη διάθεση» σημειώνει η ίδια, καλώντας του καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά και τις μικρές επιχειρήσεις.
Σχετικά με τα εποχιακά άνθη που μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές, αυτά είναι, μεταξύ άλλων, τα κυκλάμινα, τα αλεξανδρινά, τα γκι και οι καμέλιες, τα λεγόμενα «ρόδα του χειμώνα». Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα φυτά είναι πλέον διακοσμημένα με γιορτινά στολίδια.
Αναφορικά με τις τιμές, η κ. Αβραμίδου απαντά ότι αυτές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. «Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου μας φροντίζουν να είναι προσιτές οι τιμές, καθώς γνωρίζουν τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε όλοι μας» εξηγεί η ίδια.
Το “Niki’s Flower Shop” βρίσκεται επί της οδού Λεωφ. Δημοκρατίας 130 στην Αλεξανδρούπολη.
Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω μέσω instagram, facebook ή να κλείσουν ραντεβού στα εξής τηλέφωνα: 25510 21823 και 6947724746.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα ωράρια των καταστημάτων, στα οποία μπορεί κάποιος να παραλάβει τα άνθη του, είναι 10:00 – 14:30 και 18:00 – 21:00.