Το θεατρικό εργαστήρι Φερών παρουσιάζει την τρομερά επιτυχημένη θεατρική παράστασή του με τίτλο “Ιφιγένεια εν γένει…tragic” μέσα από μια συνέντευξη που έδωσαν δύο μέλη του θιάσου, ο Κώστας Κέττας κι ο Νίκος Χατζημάγιογλου.
“Είτε γιατί σας άρεσε και θέλετε να την ξαναδείτε, είτε γιατί δεν προλάβατε να τη δείτε η “Ιφιγένεια εν γένει…tragic” έρχεται και πάλι στην Αλεξανδρούπολη!”
η “Ιφιγένεια εν γένει…tragic” είναι μια σπαρταριστή κωμωδία της Λίλιαν Δημητρακοπούλου σε σκηνοθεσία Γιάννη Κοντακίδη και Λίας Βουλγαρίδου
Μεταξύ άλλων, οι συντελεστές της παράστασης αναφέρθηκαν στην επιτυχία που είχε η παράσταση στην καλοκαιρινή περιοδεία του θιάσου όταν ανέβηκε εις διπλούν στο Κηποθέατρο του οικοπάρκου Αλτιναλμάζη στην Αλεξανδρούπολη.
Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 η παράσταση θα ανέβει στον Πέπλο στις 20:00 και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στις 20:30 στο Δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης! Να είστε όλοι εκεί!
Παρακολουθείστε τη συνέντευξη: