fbpx
3.9 C
Alexandroupoli
Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, 2025

Πολύ καλές επιδόσεις για τους Χ. Κωνσταντινίδη και Χ. Κανοτζιάν του Πρωτέα στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων στο Καυτατζόγλειο στάδιο

- Χορηγούμενη-

Δυο αθλητές του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης συμμετείχαν στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στο Καυτατζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης, με συμμέτοχες από όλη τη χώρα, και κατάφεραν να κατακτήσουν και οι δύο την τρίτη θέση στο αγώνισμά τους, με πολύ κάλες επιδόσεις. 
Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τον Κωνσταντινίδη Χρήστο (Χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία παμπαίδων α’) στον ακοντισμό ο οποίος αν και υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό στον προσαγωγό την ώρα του αγώνα κατάφερε με καλύτερη επίδοση 49.13 να κατακτήσει την τρίτη θέση και να εξασφαλίσει το όριο για την συμμέτοχη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

Επίσης ο Κανοτζιάν Χρήστος (ασημένιος πανελληνιονίκης στην κατηγορία παμπαίδων α’) στην δισκοβολία, ο οποίος σε ολισθηρή βαλβίδα λόγω υγρασίας κατάφερε με επίδοση 45.93 να κατακτήσει την τρίτη θέση και να εξασφαλίσει και αυτός το όριο για την συμμέτοχη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο αθλητές είναι πρώτα ξαδέλφια. Οι νεαροί αθλητές του συλλόγου ΠΑΣ Πρωτέας Αλεξανδρούπολης έχουν αρκετά ελπιδοφόρες επιδόσεις και σίγουρα δεν έχουν δείξει ακόμη τον καλύτερο τους εαυτό!
Συγχαρητήρια και στους προπονητές τους Δελιτζόγλου Χρήστο και Κυριακίδου Φωτεινή.

- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο