Συνταγή για cheesecake

- Χορηγούμενη-

Τα Μητσομαγειρέματα προτείνουν

Πρώτα, αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε προσθέτοντας μια κουταλιά της σούπας κανέλα, τα απλώνουμε στο ταψί πατώντας τα και βάζουμε το ταψί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Χτυπάμε με το μίξερ τη σαντιγί για 5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια, χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το Φιλαδέλφεια για 5 λεπτά.
Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, ρίχνουμε το παραπάνω μείγμα (ζαχαρούχο – Φιλαδέλφεια) μέσα στη σαντιγί και τα χτυπάμε όλα με το μίξερ για άλλα 5 λεπτά ώστε να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα! Απλώνουμε τη “κρέμα” στο ταψί με τα μπισκότα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 με 4 ώρες.
Στο τέλος, αλείφουμε όλη την επιφάνεια του ταψιού με τη μαρμελάδα ή το γλυκό του κουταλιού, που έχουμε επιλέξει και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Υλικά Συνταγής

2 πακέτα πτι μπερ.
1 ½ πακέτο βούτυρο λιωμένο.
1 κουταλιά της σούπας κανέλα.
1 σαντιγί 500 γρ.
1 ζαχαρούχο γάλα.
1 Φιλαδέλφεια 300γρ.
1 με 1 ½ βαζάκι μαρμελάδα ή γλυκό κουταλιού βύσσινο ή κεράσι.

Καλή επιτυχία!!!

 

Ιστοσελίδα είναι : http://www.mitsomageiremata.gr/
Σελίδα στο Facebook : https://www.facebook.com/mitsomageiremata/
Σελίδα στο Twitter : https://twitter.com/mitsomageiremat
Σελίδα στο Instagram : https://www.instagram.com/mitsomageiremata/
- Χορηγούμενη-

Ακολουθήστε μας και στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ evros24.gr

Διαβασε και αυτο

Διάκριση μαθητών από τη Δράμα σε διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής

Μαθητές από τη Δράμα διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής “1st Mediterranean STEM Competition 2025”, που πραγματοποιήθηκε στην HELEXPO στην Αθήνα. Οι ομάδες του...