Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σουφλίου ενέκρινε σε συνεδρίασή της στις 10 Αυγούστου την επαναδημοπράτηση του Ξενοδοχείου Θράσσα που βρίσκεται στη λίμνη Τυχερού και στη συνέχεια αποφασίστηκε η δημοπράτηση να γίνει αύριο Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης, με την επαναδημοπράτηση γίνεται μια προσπάθεια επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου «Θράσσα» μετά την παραίτηση του προηγούμενοι ιδιοκτήτη.
«Αύριο Πέμπτη θα έχουμε την επαναδημοπράτηση του ξενοδοχείου, ένας χώρος πολύ όμορφος στη λίμνη του Τυχερού, ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο που το γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Είναι ένας χώρος που μπορεί να επαναλειτουργήσει με νέες και καλύτερες συνθήκες καθώς υπάρχει ένας προγραμματισμός για τον επόμενο χρόνο από τη Δημοτική Αρχή Σουφλίου όλος ο χώρος της λίμνης να καθαριστεί και να επαναδημιουργηθεί αυτό που υπήρχε πριν από χρόνια.
Θεωρούμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όποιον θέλει να επενδύσει και να δημιουργήσει μια επωφελή επένδυση στην περιοχή μας» τόνισε.
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Δαρούση είναι αρκετοί οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ζητήσει πληροφορίες και αναμένεται να συμμετάσχουν αύριο στην δημοπρασία που θα γίνει στις 10 το πρωί. Αν δεν ευοδωθεί θα πραγματοποιηθεί ξανά την ερχόμενη εβδομάδα, ίδια ημέρα και ίδια ώρα.
Παράλληλα χαρακτήρισε την κατάσταση του χώρου «καλή» αφού ο προηγούμενος ενοικιαστής είχε κάνει κτιριακές παρεμβάσεις και αν και είναι ένα κτίριο αρκετών χρόνων. το ξενοδοχείο μπορεί ο νέος πλειοδότης να το λειτουργήσει άμεσα.